Gratis verzenden vanaf 40 euro (in NL)
Gratis retourneren binnen 30 dagen

Wat doet de Propeaq lichttherapiebril?

Wat doet de Propeaq lichttherapiebril?

De revolutionaire Propeaq bril is een bijzonder product op het gebied van lichttherapie. Het kunstlicht van deze revolutionaire lichttherapiebril geeft je net als natuurlijk daglicht direct meer energie en wordt ook gebruikt door topsporters.

Lichttherapiebril

De Propeaq bril is een lichttherapiebril. Deze speciale draagbare lichttherapie heeft 4 belangrijke voordelen:

  • Het verbeteren van prestaties
  • Het verbeteren van de nachtrust
  • Het verbeteren van je humeur
  • Het voorkomen van jetlag

Daarmee is de Propeaq Premium lichttherapiebril voor iedereen geschikt en nuttig! Je kan deze draagbare lichttherapie elke dag gebruiken. Het licht heeft een positieve invloed op je biologische klok. Zo kun je met de Propeaq je stemming, alertheid, concentratie en slaap beïnvloeden.

De werking van de Propeaq lichttherapiebril

De Propeaq werkt met 3 paar lenzen in verschillende kleuren: rood, lichtblauw en donkerblauw. De rode lenzen blokkeren het blauwe licht uit de zon en kunstlicht, zodat we meer moe worden. De rode lenzen gebruik je dus wanneer je zou moeten slapen. De lichtblauwe lenzen gebruik je in combinatie met het licht in de bril. Deze kleur lenzen komt van pas wanneer je wakker en alert moet zijn. De donkerblauwe brillenglazen klik je in de bril als je de Propeaq als gewone zonnebril wil gebruiken. Het zijn geen donkerbruine of zwarte glazen, omdat het blauwe licht door de blauwe glazen komt, zodat ons lichaam weet dat het dag is. Bruine of zwarte glazen doen ons lichaam denken dat het donker (avond) is, waardoor we slaperig worden.

Handige app

Dankzij de gratis Propeaq app weet je precies welke glazen je wanneer en hoe lang moet dragen. Hoe de app dat weet? Simpel. Op basis van een paar gegevens die je zelf invoert, berekent de app het optimale programma voor jou.

Olympische spelers

De Propeaq wordt door veel Nederlandse Olympische spelers gedragen. Niet alleen om een jetlag te voorkomen, maar ook om daarmee Olympische prestaties te verbeteren. Door het tijdsverschil raakt het dag- en nachtritme van de topsporters ontregeld. Dat heeft vaak een negatieve invloed op prestaties. De Propeaq helpt dit voorkomen. De effecten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Niet voor niets droegen topatleten als Epke Zonderland, Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman deze lichttherapiebril op hun weg naar goud tijdens de Olympische spelen.

Ga jij de Propeaq lichttherapiebril ook proberen om het beste uit jezelf te halen?

Waar ben je naar op zoek?

Compare Your Items (3 Items)

Samsung Galaxy S22 Ultra

  • Color:Black

$ 899.99 $ 999.99 10% off

Add to Cart

+ Add Product

Performance