Gratis verzenden vanaf 40 euro (in NL)
Gratis retourneren binnen 30 dagen

7 Sinterklaas cadeautips

7 Sinterklaas cadeautips

Schoentje zetten, veel te veel pepernoten eten, een chocoladeletter in de schoen, cadeautjes, blije gezichten. Het heerlijk avondje is weer in aantocht. Last minute op zoek naar een geschenk voor Sinterklaas? Wij geven je inspiratie met deze Sinterklaas cadeautips:

1. Pabobo muzikale sterrenprojector
Creëer een magische sfeer in de slaapkamer van je kind. Met deze muzikale sterrenprojector tover je het plafond om tot kleurrijke sterrenhemel en speel je een rustgevend muziekje af, zodat kleintjes heerlijk rustig in slaap kunnen vallen. De sterrenprojector is er in verschillende kleuren, van blauw tot lila.

2. Rio FASB Sonicleanse Pure gezichtsborstel
Ga voor een stralende, gezonde huid met de Rio FASB Sonicleanse Pure! Deze gezichtsborstel helpt het dagelijkse verzorgingsritueel makkelijk te maken door je gezicht grondig te reinigen en onzuiverheden en de vorming van puistjes tegen te gaan. Het apparaat is veilig, draadloos en waterbestendig, dus kan prima mee onder de douche of in bad. Deze gezichtsborstel is geschikt voor een droge, gevoelige of vette huid.

3. Beurer LA 30 aroma diffuser
Met slechts 1 of 2 druppels geurolie verspreid je een rustgevend aroma door het huis. Deze mooie en geurvernevelaar geeft 5 verschillende kleuren licht voor een rustgevend gevoel en is ook nog eens een leuke toevoeging aan elk interieur.

4. Verwen je voeten
Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk voetenbadje. De deur uit voor een voetmassage hoeft niet meer: je kunt je voeten gewoon thuis trakteren op een relaxmoment. Door je vermoeide voeten onder te dompelen in het water kom je helemaal tot rust.

5. Flow rookmelder
Dat een rookmelder geen saai ding hoeft te zijn, bewijst Flow met deze vrolijke rookmelders. Deze exemplaren in de gedaante van dieren leuken de kinderkamer op en waarschuwen voor rook en brand. Kies uit een roze of wit uiltje of een aapje.

6. Philips Wake-up Light
Vooral tijdens de koude, donkere dagen is er niets heerlijker dan in bed blijven liggen, dus kan opstaan wel eens lastig zijn. Deze wake-up light bootst de zonsopgang en zonsondergang na en helpt je op een natuurlijke manier om goed uitgerust en vol energie aan de dag te beginnen. En veel lichtwekkers zorgen er ook voor dat je rustig in slaap valt door de zonsondergang na te bootsen. Gebruik ‘m behalve als wake-up light als nacht- of leeslampje.

7. Domo My Blender To Go
Maak heerlijke smoothies en sapjes met deze blender. Geen gedoe met een losse blenderkan: je mixt het drankje rechtstreeks in de drinkbeker. Handig als je snel een gezond sapje voor onderweg wil maken. 

Welk cadeau staat op jouw verlanglijstje voor Sinterklaas?

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Waar ben je naar op zoek?

Compare Your Items (3 Items)

Samsung Galaxy S22 Ultra

  • Color:Black

$ 899.99 $ 999.99 10% off

Add to Cart

+ Add Product

Performance