Valentijnsdag Shopvoorgezondheid

Valentijnsdag: 3 x voor de allerliefste…

Valentijnsdag staat in het teken van de liefde. Natuurlijk kunt u het vieren door een
Valentijnscadeau aan een speciaal iemand te geven, maar vergeet ook niet een beetje extra liefde aan uzelf te geven. Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een top 3 met Valentijnsinspiratie samengesteld waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Valentijnsdag tips Shopvoorgezondheid

1. Cool Earplugs oordopjes

Wilt u op Valentijnsdag met een gerust hart op hoog volume naar romantische liedjes luisteren? Met deze leuke roze Cool Earplugs oordopjes bent u beschermd tegen gehoorschade door harde muziek en andere geluiden. Staat u bekend als een goede luisteraar, maar wilt u soms even in alle rust genieten van tijd met uw geliefde (of juist met uzelf)? Ook dan zijn deze oordopjes ideaal.

2. Garmin sporthorloge met hartslagmeter

Slaat uw hart wel eens op hol? Houd uw hartslag in de gaten met de Garmin Forerunner 30 en blijf in absolute topconditie! Dit sporthorloge met GPS meet al uw sportactiviteiten en werkt ook als hartslagmeter, stappenteller en calorieënteller. Verkrijgbaar in leisteen grijs, turquoise en amethist.

3. Medisana elektrische warmteonderdeken

Kunt u wel wat extra warmte gebruiken tijdens de koude, eenzame nachten? Deze Medisana eenpersoons-warmteonderdeken verwarmt uw bed heerlijk voor en is geschikt voor singles! Geniet van een heerlijke nachtrust. Geen zorgen: u bent de enige die in vuur en vlam kan komen staan. Deze warmteonderdeken schakelt na 180 minuten vanzelf uit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *