Test: Philips goLITE BLU Energielamp

In de Telegraaf stond deze week een artikel van Arno Haijtema, die zelf thuis een Philips goLITE BLU Energielamp getest heeft. Na ruim 3 weken deze kleine energielamp met blauw licht te hebben gebruikt, concludeerde hij dat hij het licht had gezien.

Haijtema heeft het artikel geschreven op basis van zijn eigen ervaring met deze lichttherapielamp. Iedere ochtend stond de goLITE BLU een half uur aan, tijdens zijn ontbijt aan de keukentafel, terwijl hij de krant aan het lezen was. Op de derde dag merkt hij al een duidelijk verschil. Wakker worden en opstaan lijken al een stuk makkelijker te gaan.

1,5 week met de goLITE BLU

Na anderhalve week krijgt Haijtema last van nachtelijk gepieker door slecht nieuws in zijn omgeving. Hij doet een gedachtenexperiment, waarbij de ruitjes van de goLITE BLU worden gevuld met vervelende gedachten. Hij gunt zichzelf een klein moment om even te denken aan de vervelende gedachten en zet ze dan van zich af. Hij sluit ze op in de ruitjes. Dat geeft hem rust, zo meldt hij in de Telegraaf.

Na 3 weken staat hij uitgerust op. Het blauwe licht helpt hem ’s ochtends op gang te komen en meer weerstand te bieden tegen onvermijdelijke tegenslagen.

Het effect van de goLITE BLU

Hoe het precies helpt, weet Haijtema niet, maar hij weet wel dat zijn nachtelijke gepieker af is genomen sinds hij de goLITE BLU heeft. En door de betere nachtrust die hij kreeg, kon hij ook beter opstaan en de dag beter doorkomen.

Bent u benieuwd naar de handige energielamp? Bekijk de Philips goLITE BLU bij Shopvoor gezondheid.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *