Inspiratie voor Sinterklaascadeaus - degezondheidsblog

Sinterklaascadeautips: meisjes (deel 3)

Vorig weekend meerde Sinterklaas aan in Maassluis. Hoogste tijd dus om na te denken over een sinterklaascadeau voor uw dochtertje(s) voor pakjesavond. Waarschijnlijk heeft ze al genoeg poppen, knuffels, knutselspullen en boeken. En misschien puilt de speelgoedkast inmiddels ook al uit. Daarom bedachten wij speciaal voor u een aantal originele en vooral nuttige cadeautips voor meisjes.

Pabobo nachtlampjeGeruststellend nachtlampje

Vindt uw meisje het donker eng? Of zou zij eigenlijk wel zelfstandig naar het toilet moeten kunnen ’s nachts? Dan is een draagbaar nachtlampje ook wel erg leuk voor op haar slaapkamer. Er zijn kleine nachtlampjes in de vorm van leuke figuurtjes, waarmee uw meisje heerlijk kan knuffelen. Maar er zijn ook stoere lantaarns voor de wat grotere meiden.

Vrolijke sterrenprojector

Wanneer uw dochtertje ’s nachts bang is in het donker, dan kunt in plaats van een nachtlampje ook een sterrenprojector cadeau doen. Zo’n projector projecteert sterren of andere leuke figuurtjes op het plafond en de muren. Vaak gaat dat onder begeleiding van een leuk melodietje. Dit helpt uw dochter kalmeren. En het fijne is dat een sterrenprojector met huildetector ook nog eens automatisch aan gaat als uw dochter huilt. Zo hoeft u niet altijd direct zelf uw kindje te troosten.

Leuke slaaptrainerKid'Sleep slaaptrainer

Maar weinig jonge meisjes hebben een wekker naast hun bed. Vooral wanneer ze nog te jong zijn om klok te kijken. Maar een kinderwekker, ook wel slaaptrainer genoemd, is echt een heel leuk cadeau. Niet alleen omdat het er zo leuk uitziet, maar ook omdat uw dochter deze vast nog niet heeft. Met een slaaptrainer leert uw dochtertje wanneer het nog even tijd is om te blijven liggen (voor de vroege vogels) en wanneer het tijd is om op te staan (voor de uitslapers).

Stoer kinderhorlogekinderhorloge

Een kinderhorloge is een origineel cadeau voor meiden die al kunnen klokkijken of er zelfs nog mee aan het oefenen zijn. Wij bevelen de roze KWID horloge met een digitale tijdsweergave en een zandloperfunctie aan. Die zandloper geeft aan hoeveel tijd uw dochter nog heeft voordat ze naar school moet of wanneer het tijd is om op te ruimen bijvoorbeeld.

Zelf eten als een grote meid

Baby’s van 6 maanden kunnen al zelfstandig leren eten. Met een eigen besteksetje en speciaal kinderservies leert uw dochtertje al snel zelf te eten als een grote jongen. Dat is voor haar erg leuk en voor uzelf erg handig, omdat u dan lekker gezamenlijk kunt eten en u hoeft te wachten tot u klaar bent met uw dochter voeren, voordat u zelf kunt eten.

Leuk speelkleed

Is uw meisje nog erg jong? Dan is een speelkleed erg leuk om op de vloer te leggen. Zij kan er dan naar hartenlust op spelen. Wanneer uw kindje nog niet op zijn buik kan liggen, is een speelkleed met speelbogen erg leuk voor uw dochter.

Rosie rookmelderFlow rookmelder Rosie

Een rookmelder is natuurlijk geen speelgoed, maar een Flow rookmelder is wel een leuke accessoire op de kinderkamer voor aan het plafond of aan de muur. Het schattige uiltje Rosie is niet alleen leuk om naar te kijken, maar verhoogt de brandveiligheid in huis. Een heel nuttige accessoire voor op de kinderkamer, die uw dochter vast nog niet heeft.

Nog meer sinterklaas-inspiratie

Was u niet op zoek naar sinterklaas-cadeautips voor meisjes? Volg dan ons blog voor nog meer sinterklaas-cadeautips voor jongens en volwassenen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *