Sinterklaascadeautips: koukleumen (deel 6)

Het is bijna pakjesavond en dat betekent dat we onze sinterklaascadeaus langzaamaan compleet moeten gaan maken. Weet u alleen niet zo goed wat u cadeau kunt doen, behalve het geijkte paar sokken, een fles parfum of boeken? Dan hebben wij wat sinterklaascadeau-inspiratie voor koukleumen.

Elektrische deken

Koukleumen hebben het vaak lang erg koud in bed. Daarom is een elektrische deken een leuk (en dan ook nog eens origineel) cadeau. Een elektrische deken gebruikt u meestal om het bed mee voor te verwarmen, maar echte koukleumen kunnen het ook tijdens het slapen gebruiken. Dat kan veilig dankzij verschillende beveiligingssystemen van de elektrische deken.

Warmtekussenwarmtekussen

U kunt een koukleum ook een hartverwarmend cadeau geven in de vorm van een warmtekussen. Dit is een kleine variant van een elektrische deken, dat lekker makkelijk op de bank te gebruiken is. Lekker om tegenaan te zitten of om op schoot te leggen. De meeste warmtekussens zijn draadloos, en dat is wel zo handig. Want dat gedoe met een snoer is niet fijn.

Voetenwarmer

Veel vrouwen hebben last van koude voeten in bed. En hun partners hebben daar dan ook vaak last van. Dus om beiden een plezier te doen is een voetenwarmer een geweldig cadeau om te geven. En dat maar voor een paar tientjes.

Handenwarmerhandwarmer

Wilt u origineler cadeau dan een voetenwarmer? Geef dan een handenwarmer cadeau! Dat is een elektrische kruik die ideaal is om koude handen mee op te warmen. Maar ook kan deze gebruikt worden om de rug te verwarmen en zelfs om de gewone (minder veilige) waterkruik in het babybedje te vervangen.

Voetenbad

Koude voeten kunt u ook verwennen met een heerlijk voetenbad. Door het warme water zijn de voeten gauw opgewarmd en het geeft ook nog eens een extra ontspannend effect. Hartstikke leuk om cadeau te doen.

Bubbelbadmat

Koukleumen die graag een warm bad nemen, kunt u verrassen met een bubbelbadmat. Dit is een eenvoudige mat die uw gewone bad omtovert tot een bubbelbadmat. Dat is niet alleen leuk, maar ook een stuk goedkoper dan uw bad door een echt bubbelbad te vervangen. En ook nog eens een cadeau dat maar weinig mensen eerder hebben gekregen.

Nog meer sinterklaas-inspiratie

Was u niet op zoek naar een sinterklaascadeau voor een koukleum? Volg dan ons blog voor nog meer sinterklaas-cadeautips!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *