Kid'Sleep slaaptrainer

Nieuw: Kid’Sleep slaaptrainer

We hebben een leuk nieuw product aan ons assortiment toegevoegd. En dat is de Kid’Sleep slaaptrainer. Deze slaaptrainers zijn in een paar leuke modellen verkrijgbaar en in verschillende kleuren. En zo’n slaaptrainer is niet alleen leuk voor uw kindje op de slaapkamer, maar vooral voor de ouders, die ’s ochtends vaak veel te vroeg door hun kind gewekt worden.

Nog even blijven liggen

Veel kinderen worden veel te vroeg wakker. Een uurtje of half 6 is helemaal niet vreemd. Maar dat is helemaal niet leuk! En niet nodig. Daarom kunt u uw kindje aanleren wanneer het pas tijd is om op te staan. Daarvoor is een slaaptrainer. Dat is een kinderwekker met een plaatje, waardoor uw kind weet wanneer het bedtijd is of wanneer hij op mag staan. Want wanneer het plaatje met een slapend figuurtje verlicht wordt, leert u uw kind dat het nog tijd is om in bed te blijven liggen, of dat het nog even zelfstandig op zijn slaapkamer mag spelen. Pas wanneer het wakkere figuurtje verlicht wordt (en dat kan begeleid worden met een geluidje of muziekje), is het tijd om op te staan.

Slaaptrainer voor op reisKid'Sleep Globetrotter

De meeste slaaptrainers werken op batterijen. Dat is makkelijk, omdat u de slaaptrainer dan overal neer kunt zetten waar u wilt. En ook kunt u de slaaptrainer dan makkelijk meenemen op vakantie of naar een ander logeeradres (bij opa en oma bijvoorbeeld). Ook scheel het een gevaarlijk snoer. Er is zelfs 1 speciale reiseditie. Dat is de Kid’Sleep Globetrotter. Die is erg compact en inklapbaar, zodat het scherm niet beschadigd wordt. Het enige nadeel is wel dat deze geen klok aan de voorkant heeft. Alleen aan de achterkant om in te stellen.

Bekijk hier alles van Kid’Sleep

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *