Inspiratie voor Sinterklaascadeaus - degezondheidsblog

Inspiratie voor Sinterklaascadeaus (deel 7)

Inspiratie voor Sinterklaascadeaus nodig? Kinderen hebben vaak al heel veel speelgoed: knuffels, boeken, poppen, auto’s… noem maar op. Dan is het vaak wel erg lastig om ook nog een leuk Sinterklaascadeau te bedenken: iets wat ze nog niet hebben, iets wat niet te groot is (want de speelgoedkast in de woonkamer puilt al uit) en iets wat natuurlijk ook nog leuk is. Speciaal voor u hebben we een aantal suggesties voor leuke cadeaus op een rijtje gezet, waar u misschien niet 1, 2, 3 aan gedacht heeft.

Kinderwekkerslaaptrainer

Een kinderwekker is voor kinderen heel leuk om te krijgen: het is een heel mooie en leuke wekker. Kinderen zijn gek op leuke kleurtjes en mooie plaatjes. Het is niet echt speelgoed, maar kinderen kijken (en spelen soms toch) maar wat graag naar zo’n mooie wekker. Maar stiekem is het ook een cadeau voor uzelf. Want hiermee geeft u zichzelf extra (nacht)rust. Want zo’n kinderwekker is eigenlijk een slaaptrainer. Door middel van een plaatje leert uw kindje wanneer het nog tijd is om in bed te liggen (of in ieder geval even zelfstandig te spelen, zonder papa en mama wakker te maken) of wanneer het op mag staan. Een leuk en functioneel cadeau dus, wat uw kindje waarschijnlijk nog niet heeft!

Kinderhorloge

kinderhorlogeOm nog maar even bij het onderwerp ‘tijd’ te blijven is een kinderhorloge ook echt heel erg leuk om te geven. Kinderen vinden zo’n horloge vaak heel stoer. Ze voelen zich er vaak wat ouder door, omdat ze al leren klokkijken. En door de timer in te stellen, kunt u uw kind ook wat meer zelfstandigheid en verantwoording geven: als de timer afgaat, is het tijd om bijvoorbeeld naar huis te gaan. Zo leert uw kind niet alleen klokkijken en tijd inschatten, maar ook verantwoordelijkheden. Een mooi cadeau voor uw kind (en uzelf) dus!

NachtlampjePabobo nachtlampje

Wanneer uw kindje bang is in het donker, dan kunt u een leuk nachtlampje cadeau geven. Er zijn tegenwoordig heel veel leuke nachtlampjes. Zelf vinden wij de draagbare nachtlampjes erg leuk. Die zijn er in verschillende vormen, zoals een poppetje of lantaarn. Een figuurtje kunnen ze lekker in bed knuffelen (omdat het LED-lampjes zijn, worden ze niet warm) en de lantaarntjes kunnen ze makkelijk meenemen richting toilet bijvoorbeeld. Het helpt tegen bang zijn in het donker en zelfstandig naar het toilet gaan ’s nachts.

Babyprojector

Pabobo Dream TheaterVoor de allerkleinsten is een babyprojector wel erg leuk. Dit is een apparaatje dat sterren of andere leuke figuren op het plafond projecteert. Dat is leuk om naar te kijken en het kalmeert uw kindje ook als het onrustig of verdrietig is. Dat doet ook het begeleidende muziekje. Sommige babyprojectors gaan zelfs automatisch weer aan als uw kindje huilt. Zo hoeft u zelf niet direct uit bed om uw kindje te troosten. Dus wederom een cadeau voor uw kindje en uzelf.

Muziekmobielmuziekmobiel

Wanneer uw baby regelmatig in de box ligt, is een muziekmobiel eigenlijk onmisbaar. Het stimuleert de visuele, auditieve en cognitieve vaardigheden van uw kleintje. De leuke, dansende figuurtjes zorgen voor veel gezelligheid in de box. En de muziek en soms ook lichtjes vrolijken de boel nog meer op. Uw baby zal er veel plezier aan beleven.

Rookmelder

Flow rookmelder Mister OwlNu klinkt een rookmelder wel heel saai. Maar u kende de Flow rookmelder zeker nog niet! Dit is een rookmelder in de vorm van een schattig grijs of roze uiltje of een vrolijk aapje. Het is een echt leuke accessoire voor op de kinderkamer en heeft natuurlijk meteen een nuttige functie. Het is in ieder geval wel een cadeau dat uw kindje vast nog niet heeft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *