Inspiratie voor Sinterklaascadeaus (deel 7) - Shopvoorgezondheid
Gratis verzenden vanaf 35 euro (in NL)
Gratis retourneren binnen 30 dagen

Inspiratie voor Sinterklaascadeaus (deel 7)

Inspiratie voor Sinterklaascadeaus (deel 7)

Inspiratie voor Sinterklaascadeaus nodig? Kinderen hebben vaak al heel veel speelgoed: knuffels, boeken, poppen, auto’s… noem maar op. Dan is het vaak wel erg lastig om ook nog een leuk Sinterklaascadeau te bedenken: iets wat ze nog niet hebben, iets wat niet te groot is (want de speelgoedkast in de woonkamer puilt al uit) en iets wat natuurlijk ook nog leuk is. Speciaal voor jou hebben we leuke cadeaus op een rijtje gezet waar je misschien niet 1, 2, 3 aan gedacht hebt.

Kinderwekker

Een kinderwekker is voor kinderen heel leuk om te krijgen: het is een heel mooie en leuke wekker. Kinderen zijn gek op leuke kleurtjes en mooie plaatjes. Het is niet echt speelgoed, maar kinderen kijken (en spelen soms toch) maar wat graag naar zo’n mooie wekker. Maar stiekem is het ook een cadeau voor jezelf. Hiermee geef je jezelf extra (nacht)rust, want zo’n kinderwekker is eigenlijk een slaaptrainer. Door middel van een plaatje leert je kind wanneer het nog tijd is om in bed te liggen (of in ieder geval even zelfstandig te spelen, zonder papa en mama wakker te maken) of wanneer het op mag staan. Een leuk en functioneel cadeau dus, wat je kindje waarschijnlijk nog niet heeft!

Kinderhorloge

Om nog maar even bij het onderwerp ‘tijd’ te blijven is een kinderhorloge ook echt heel erg leuk om te geven. Kinderen vinden zo’n horloge vaak heel stoer. Ze voelen zich er vaak wat ouder door, omdat ze al leren klokkijken. En door de timer in te stellen, kun je je kind ook wat meer zelfstandigheid en verantwoording geven: als de timer afgaat, is het tijd om bijvoorbeeld naar huis te gaan. Zo leert je kind niet alleen klokkijken en tijd inschatten, maar ook verantwoordelijkheden. Een mooi cadeau voor je kind (en jezelf) dus!

Nachtlampje

Als je kind bang is in het donker, kun je een nachtlampje cadeau geven. Er zijn tegenwoordig heel veel leuke nachtlampjes. Zelf vinden wij de draagbare nachtlampjes erg leuk. Die zijn er in verschillende vormen, zoals een poppetje of lantaarn. Een figuurtje kunnen ze lekker in bed knuffelen (omdat het LED-lampjes zijn, worden ze niet warm) en de lantaarntjes kunnen ze makkelijk meenemen richting toilet bijvoorbeeld. Het helpt tegen bang zijn in het donker en zelfstandig naar het toilet gaan ’s nachts.

Babyprojector

Voor de allerkleinsten is een babyprojector wel erg leuk. Dit is een apparaatje dat sterren of andere leuke figuren op het plafond projecteert. Dat is leuk om naar te kijken en het kalmeert je kind ook als de kleine onrustig of verdrietig is. Dat doet ook het begeleidende muziekje. Sommige babyprojectors gaan zelfs automatisch weer aan als je kind huilt. Zo hoef je zelf niet direct uit bed om de kleine te troosten. Dus wederom een cadeau voor je kindje en jezelf.

Muziekmobiel

Als je baby regelmatig in de box ligt, is een muziekmobiel eigenlijk onmisbaar. Het stimuleert de visuele, auditieve en cognitieve vaardigheden van kinderen. De leuke, dansende figuurtjes zorgen voor veel gezelligheid in de box. En de muziek en soms ook lichtjes vrolijken de boel nog meer op. Je baby zal er veel plezier aan beleven.

Rookmelder

Nu klinkt een rookmelder wel heel saai. Maar dan kende je de Flow rookmelder zeker nog niet! Dit is een rookmelder in de vorm van een schattig grijs of roze uiltje of een vrolijk aapje. Het is een echt leuke accessoire voor op de kinderkamer en heeft natuurlijk meteen een nuttige functie.

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Waar ben je naar op zoek?

Compare Your Items (3 Items)

Samsung Galaxy S22 Ultra

  • Color:Black

$ 899.99 $ 999.99 10% off

Add to Cart

+ Add Product

Performance