De nieuwste Philips Wake-up Light - Shopvoorgezondheid
Gratis verzenden vanaf 35 euro (in NL)
Gratis retourneren binnen 30 dagen

De nieuwste Philips Wake-up Light

De nieuwste Philips Wake-up Light

Bijna iedereen heeft wel eens gehoord van een Philips Wake-up Light. In 2006 bracht de Eindhovense elektronicagigant de lichtwekker op de markt. De positieve werking op fijner wakker worden is klinisch bewezen. Sinds die eerste wekker-nieuwe-stijl heeft Philips nog een aantal andere lichtwekkers geproduceerd. Al deze wekkers gaven wit of geelachtig licht. Maar daar is verandering in gekomen met de komst van de Philips HF3520.

Unieke Philips Wake-up Light

De nieuwste Wake-up Light is anders dan alle andere lichtwekkers. In plaats van dat het licht alleen maar wit is, begint de zonsopkomst met rood licht, dat via oranje verkleurt naar geel licht. Dit lijkt veel meer op een echte zonsopkomst en daarom zou je nog makkelijker wakker moeten worden. Bij deze Philips Wake-up Light kun je de duur van de zonsopkomst instellen van 20 tot 40 minuten.

Ook de zonsondergang (voor als je moeite hebt met in slaap vallen) is in te stellen. Verder kun je 2 alarmtijden instellen. Handig voor doordeweeks en in het weekend. Je kunt kiezen uit 5 rustgevende wekgeluiden: fluitende vogels, vogels in het bos, zen-tuin, een zachte piano of zeegeluiden. Deze kun je combineren met het licht, maar ook kun je de zonsopkomst combineren met de radio of een alarmsignaal. Als je nog even wilt blijven liggen, dan kun je de wekker snoozen door de wekker waar dan ook aan te raken, dankzij de ingebouwde Smartsnooze. Het licht van de lichtwekker kun je in 4 niveaus dimmen, dus je kunt deze Philips Wake-up Light ook goed gebruiken als leeslampje of nachtlampje.

Wil je meer weten over lichtwekkers of weet je al zeker dat je deze Wake-up Light móet hebben? Bekijk dan eens ons assortiment lichtwekkers.

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Waar ben je naar op zoek?

Compare Your Items (3 Items)

Samsung Galaxy S22 Ultra

  • Color:Black

$ 899.99 $ 999.99 10% off

Add to Cart

+ Add Product

Performance